Derneğimizden Haberler

(WES) Dünya Endometriozis Birliği, Endometriozis konusunda uzmanlaşmış 36 kuruluşla birlikte 5. çalıştayını Ekim ayında San Antonio'da Amerika'da gerçekleştirdi. Derneğimizin Yönetim Kurulu üyelerinden sayın Prof. Dr. Engin Oral’da ekibin workshop'a odaklanmış bu karesinde yer alıyor.

İran Şiraz'da düzenlenen 6. Asya Endometriozis Kongresinde Derneğimizin Yönetim Kurulu'ndan Sayın Prof. Dr. Engin Oral bir konuşma yapmış ve bir panel yönetmiştir. Ayrıca dernek eski Yönetim Kurulu üyemiz Sayın Prof. Dr. Kutay Biberoğlu da bir konuşma gerçekleştirmiş ve panele katılmıştır.

Endometriozis ve Adenomyozis Derneği Başkanı İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Öğr. Üyesi Prof Dr Engin Oral anlatıyor.   Kadın sağlığı ile uğraşan bizlerin en sık gördüğü hastalıklardan biri olan endometriozis & adenomyozis için tüm dünyada ulusal dernekler kurulmuştur.

Bayer’in koşulsuz desteğiyle

Ziyaretçi Trafiği

Kimler Online

Ziyaretçi Ülkeleri

tr pt mx

Endometriozis ve Adenomyozis Derneği

Please publish modules in offcanvas position.

1000 sola karakterler